Zdravím, má tu někdo zkušenost s dovolenou v Maroku? Do jakého města případně jak je to tam s podvodním světem, co strava?Docela mě tato země láká.Co je potřeba, na co si dát pozor atd. Díky za info! .
Pokud máš takovou práci, tak jo, horší je, když tam vypadneš na týden a pak jsi v pasti. A něco mi říká, že to do konce roku stejně nerozlítají, jak to vypadá.
Restrikce, jak jsem je nyní pochopil, jsou vázány ke vstupu do Maroka. Už tady v minulosti bylo, že letadlo letělo do země prázdné a jen zpět s cestujícimi . Tak uvidíme
Restrikce, jak jsem je nyní pochopil, jsou vázány ke vstupu do Maroka. Už tady v minulosti bylo, že letadlo letělo do země prázdné a jen zpět s cestujícimi . Tak uvidíme
Toto aj mna napadlo hned potom ako som kupil spekulativne letenky. Uvidime ako to bude. Maximalne pridem o 20€.
a predpokladam ze v Alzirsku by cakalo prijemne vazenia aspon na par dni.
ale ban je na incoming ... a ako pozeram, stale nieco odlieta do zahranicia ... tak nejak sa bude dat .. aj ked asi lacne to nebude ak nahodou zrusia povodne lety
a predpokladam ze v Alzirsku by cakalo prijemne vazenia aspon na par dni.
ale ban je na incoming ... a ako pozeram, stale nieco odlieta do zahranicia ... tak nejak sa bude dat .. aj ked asi lacne to nebude ak nahodou zrusia povodne lety
Platit by to malo zacat az od polnoci dnes. Tak uvidime zajtra ci bude nieco lietat.
Na stránce národních aerolinií uvádějí, že jsou zrušeny lety do, ale i z Maroka. Tak důvod k radosti asi budou mít ti, co koupili spekulativní letenky, na druhou stranu kdybych byl v Maroku, asi bych se snažil dostat dnes do nějakého letadla z Maroka i kdyby to bylo třeba do Istanbulu.
ahaaa, tak to mi uniklo. no tak to bude zaujimave. Celkom stedra casova rezerva na Maroko :D
Právě, přečíst si plný text francouzské vyhlášky a zjistit, že se to týká jen letů do Maroka a ne "z", tak bych třeba i letěl... Jen jsou zatím samá vyjádření na twitteru a reakce arabských aerolinek.